De dagelijkse opdracht van Knorr-Bremse: vervoer veilig maken.

Het Knorr-Bremse-concern, waarvan het hoofdkantoor in München is gevestigd, is wereldmarktleider op het gebied van remsystemen voor railvoertuigen en bedrijfswagens. Als technologische gangmaker houdt Knorr-Bremse zich al meer dan 110 jaar intensief bezig met de ontwikkeling, productie, verkoop en service van moderne remsystemen. Meer dan 24.000 medewerkers hebben in 2015 wereldwijd een omzet van 5,8 miljard euro gerealiseerd.

In de divisie Systemen voor railvoertuigen levert het traditierijke bedrijf hoog ontwikkelde producten voor voertuigen in het streekvervoer zoals bijvoorbeeld metro's en trams, maar ook goederenwagons, locomotieven en passagiers- en hogesnelheidstreinen. Behalve remsystemen behoren ook intelligente instapsystemen, klimaatregelingen, energiesystemen, besturingscomponenten en ruitenwissers, perrondeuren, koppelingsmateriaal en systemen ter assistentie van de bestuurder tot ons productassortiment. Bovendien biedt Knorr-Bremse rijsimulatoren en E-Learning-systemen voor een optimale opleiding van het treinpersoneel aan.

De bedrijfsdivisie Systemen voor bedrijfswagens biedt haar klanten remsystemen voor vrachtwagens, bussen, aanhangers en landbouwmachines aan. Op het gebied van chassis-systemen is Knorr-Bremse zowel ten aanzien van de elektronische besturing, systemen ter assistentie van de bestuurder als bij de luchtbehandeling toonaangevend. Andere producten zijn systemen voor de aandrijflijn en trillingsdempers voor dieselmotoren.

Met al haar producten levert Knorr-Bremse over de hele wereld een belangrijke bijdrage aan de veiligheid op het spoor en op de weg. Meer dan een miljard mensen wereldwijd vertrouwen dagelijks op de systemen van Knorr-Bremse.

Concern

Concern

Wij kijken ernaar uit van u te horen

Telefoon: 058 297 3333
Fax: 058 212 8800
e-mail: sales@ife-tebel.nl

Share